FÖRETAGET

Larmproffsen är ett litet företag som startade 1994. Vi projekterar och installerar högteknologiska produkter och lösningar i främst södra Skåne med omnejd. Vårt tjänsteutbud innefattar i huvudsak installation av inbrottslarm, överfallslarm, brandvarningssystem, fuktlarm, passersystem samt kamera- övervakningssystem.

Vårt mål är att skapa en säkrare tillvaro för privatpersoner och företag genom förebyggande åtgärder. Tillsammans med dig som kund analyserar vi alltid dina behov och önskemål för att gemensamt finna en tillförlitlig lösning. Alla lösningar är olika. Faktorer som lokaliteter, omgivning samt vilka krav du som kund har påverkar projekteringen.

Du kan lita på Larmproffsen när du vill säkra ditt hem eller företag.

Ett av grundkriterierna är att ditt larmsystem skall vara enkelt att sköta. Larm som är krångliga att underhålla och ofta utlöser falsklarm kan kosta mycket pengar och orsaka onödigt lidande i slutändan. Larmproffsen tillhandahåller effektiva och användarvänliga produkter och lösningar som bidrar till en tryggare tillvaro för dig som kund.

Larmproffsen, Sjöbodsvägen 7, 233 35 Svedala. Telefon 0708 40 72 82